Bizar Verhaal van Chantal Janzen door een Ongeluk a la Minuut te Publiceren

Chantal Janzen moest vanavond (paar uur geleden) naar het ziekenhuis met haar zoontje Bobby van 4 jaar, omdat hij het uiteinde van een tuinslang tegen zijn oog aan kreeg. Het had erg kunnen zijn, maar dat viel wel mee. Alleen het gekke aan dit verhaal is dat dit a la minuut is gepubliceerd. Normaal publiceer je alleen a la minuut iets op je instagram als iets positiefs is, iets moet melden, of dat er reclame gemaakt moet worden. Maar dit is een privekwestie. Het had net zo goed wel erg kunnen zijn. Medische zaken is iets prive’s. Dat mag ze wel brengen. Maar dan breng het dan een aantal dagen later. Maar niet als je nog bij wijze van spreken in het ziekenhuis bent. Het is nog maar een paar uur geleden gebeurd (woensdagavond). Dus om nou een ongeluk al la minuut te delen met heel Nederland, waar haar zoontje geen toestemming voor kan geven, gaat wel een beetje ver. Of breng het misschien een aantal dagen later. Of helemaal niet. Maar niet eerst Nederland op de hoogte om later pas de familie te informeren. Het is iets medisch en dat zijn toch wel prive situaties wat Nederland niet hoeft te weten. Stel dat het met een ziekte/aandoening te maken had wat hij heeft, dan zou heel Nederland dat weten. Leuk voor je zoontje. Alles mag je op Instagram publiceren, behalve medische situaties en prive kwesties.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.