!!! Oproep aan de BN’ers: Het gaat Niet goed met de Site Eigenaar van BN’ertjes !!!

Dit bericht is bedoeld aan de bekende vrouwen. Ik zal als site eigenaar maar met de deur in huis vallen. Het gaat de laatste tijd niet goed met mij. Normaal gesproken als iemand wat doet, krijg je waardering. Sommigen hebben kritiek. Maar wordt gecompenseerd door positieve berichten. Deze site weet dat ongeveer 30 bekende vrouwen deze site bezoeken. Dus die vinden de site leuk. Maar er is geen weerwoord van de bekende vrouwen naar deze site toe. Dus complimenten van bekende vrouwen naar deze site toe zie je niet, terwijl ze er misschien wel zijn. Maar die merk je niet per mail. Alleen kreeg de site alleen maar negatieve reacties van managements van BN’ers met schelden eraan toe. Het is dat ze geen interesse hebben voor een interview omdat er voor betaald moest worden. Maar dat wist deze site niet. Maar naast dat is deze site 3 keer gestalkt geweest. De eerste keer 1 maand, de 2e keer 4 maanden en de laaste keer 1 maand. Allemaal door verschillende BN’ers, waarbij nep en echte politie aan de lijn heb gehad met valse meldingen. Daar kan de site wel tegen, omdat je toch nou eenmaal gekken in de wereld hebt. Misschien is de site soms wel kritisch, maar dat moet om de BN’ers terecht te zetten. Maar dat moeten de BN’ers niet al te serieus nemen. Maar dat is het. Er zijn honderden bekende vrouwen en maar 1 site eigenaar van BN’ertjes. En al die honderd BN’ers vallen deze site aan op wat voor manier dan ook. Ik heb een dikke huid. Alleen is die dikke huid nu zeer dun aan het worden. Zo dun zelfs dat deze site bij het kijken naar de tv waar een bekende vrouw, al meteen denkt: “Oh, die heeft een hekel aan mij”. En dat terwijl je die mensen adoreert. Hetzelfde als dat je iemand leuk vindt en die persoon zegt dat diegene je haat. En dat dan honderden BN’ers naar de site eigenaar toe. Tenminste door al die negativiteit, nooit posetiviteit, nooit interesses voor iets van BN’ers naar deze site toe via bv de contactpagina, heeft de site na al die jaren een zeer dunne huid gekregen. En wat is er aan de hand. De site eigenaar door nooit een positief iets te hebben gehad van een BN’er, last van een somber gevoel wanneer de site eigenaar tv zit te kijken een BN’er ziet op tv. Dat gaat al meteen de gedachte. Zij mag iedereen, behalve mij. En dat niet bij 1 bekende vrouw, maar bij alle bekende vrouwen. Soms met het idee dat de site eigenaar denkt dat die BN’er de site eigenaar wat aan wilt doen. Dit komt door de stalkingspraktijken. Al zijn dat maar een paar bekende vrouwen geweest die dat gedaan hebben. Maar door al die negativiteit van managements, nooit een reactie te hebben gehad van een BN’er, niet willen toegeven dat ze mijn site bezoeken, flink gestalkt worden. Daardoor is de site eigenaar eigenlijk depressief op momenten als een BN’er op tv of internet te zien is. Wat de site eigenaar is eigenlijk meer positiviteit van BN’ers. Dit kan door een mail te sturen via de contact pagina, door een foto te sturen via Anoniem Uploaden, laten blijken op instagram met een tongfoto (uitstekende tong) dat ze de site leuk vinden zonder de site te noemen. Of door interesse te tonen voor een interview/photoshoot/gratis sauna entree. Hiervoor krijgen ze wel 100 euro. Maar het vreet zo dat Yvonne Coldeweijer, RTL Boulevard, Shownieuws enorm gewaardeerd worden. Maar deze site als letterlijk grof vuil aan de kant wordt gezet. Na 5 jaar nu te bestaan, wordt die huid steeds dunner. Hoop dat BN’ers willen van positiviteits willen doen voor deze site, om de huid van de site eigenaar weer wat dikker te maken.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.