Heeft Maan al een Half Jaar misschien een Relatie?

Gisteren maakte ze bekend een relatie te hebben. Maan heeft wat met Karel van Goldband. Maar deze site weet dat Maan deze site bezoekt. Sinds wanneer is niet bekend. Maar bekend is wel dat Maan ooit deze site mailde en duidelijk liet blijken de site eigenaar niks te vinden. Maar wel ondertussen (te zien aan het ip adres) dat ze het 3 tot 4 keer bijna dagelijks bezocht en waarschijnlijk bezoekt. Deze site houdt haar in de gaten om extra nare mailtjes te voorkomen. Dus zelfbescherming. Daarom houdt deze site haar in de gaten, wat ook mag omdat de gegevens van deze site zijn. Zolang de site eigenaar niet precies zegt op welke dagen en tijdstippen zij deze site bezoekt, mag dat. En in dit geval helemaal dat je misschien lastig gevallen wordt door haar. Plus dat zij mij in de gaten houdt door het zo vaak te bezoeken. Dus de site wel leuk vinden, maar wel uitschelden. Maar daar gaat het niet om. Doordat ik haar (in het verleden, nu niet meer) in de gaten hield, was er ook altijd op haar ip adres (wifi) een toestel met een samsung android toestel. Dat kan een tablet zijn. Maar Maan heeft op haar Instagram een iphone en die kwam ook vaak terug. Dus van wie dan op haar Wifi dat Samsung Android toestel. Haar vriendin heeft ook een iphone te zien aan haar instagram, die ook vaak langs komt op Maan’s instagram. Dus dan kan het misschien haar nieuwe vriend Karel van Gold Band zijn die een Samsung telefoon heeft. Als hij het is die deze site via de wifi van haar mijn site bezoekt, dan hebben ze al sinds maart een relatie. Dit is niet om hun relatie te dwarsbomen, dat deze site met privegegevens in handen van deze site iets bekend wil maken. Nee, op maan’s wifi was iemand actief die ook vaak deze site bezocht met een samsung telefoon/tablet wat maan niet heeft. En aangezien Maan tegen deze site naar deed en zeer vaak bezocht/bezoekt, voelt deze site zich in een hoekje gezet dat er een tweede persoon die mij ook in de gaten houdt. BN’ertjes moet kunnen schrijven wat hij wil en niet in de gaten gehouden worden door 2 BN’ers. Bezoekers van deze site zijn daardoor alleen maar het slachtoffer als deze site minder durft of misschien moet stoppen door dreigingen van BN’ers met al dat gestalk. Nu Maan bekend heeft gemaakt dat ze een vriend heeft en dus nog iemand vaak bij haar is (al in maart), dan kan het zijn dat die persoon ook deze site (BN’er) in de gaten hield. En daar is deze site niet van gediend. Wie die 2e persoon is of was niet bekend. Maar een Samsung Telefoon/tablet hield deze site ook in de gaten. Het is misschien niet netjes door te zeggen dat ze misschien haar vriend al in maart misschien al kende. Maar het is ook niet netjes om deze site flink in de gaten te houden met meerdere personen om misschien in de toekomst nog een aanval te plegen op deze site, zoals ze dat liet blijken in het verleden. Dus daarom wilt deze site haar waarschuwen dat ze dat beter niet kan doen als ze er nog een persoon bij betrekt. Heeft deze site ook een jaar geleden 4 maanden lang gehad met andere stalkers (vriendenclubje van toneel) en die hebben ook deze site gestalkt. Dus net als dat Finland zich verdedigt voor een aanval van Rusland. Zo doet deze site dat ook door mensen in de gaten te houden die in het verleden deze site lastig vielen. Immers had Maan ook een paar weken geleden nog wat gedaan, wat de site niet kan zeggen, terwijl de site niks deed. Wat deze site wilt, is dat ze een bericht stuurt via de Contactpagina om haar excuses aan te bieden en te zeggen wie die 2e persoon is. Een rechter zou het altijd aanvaarden om iemand in de gaten te houden (verdediging) als iemand je in het verleden lastig heeft gevallen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.