Linda Magazine heeft Flink moeten Dokken

Het blad Linda heeft flink in de buidel moeten tasten. Want Geraldine Kemper en Fockeline Ouwerkerk en Dilan Yurdakul een beetje gingen echt topless. En een paar andere BN’ers met de handen voor de borsten. Maar om zoiets gedaan te krijgen en ze te boeken via managementbureau’s, heeft het blad Linda flink de in de buidel moeten tasten. Dit natuurlijk voor publiciteit van het blad, aangezien sex sells. Ze doen net alsof de vrouwen het zogenaamd gratis doen en het onderwerp dat topless zonnen weer moet kunnen, is natuurlijk gewoon een reden om die vrouwen te boeken voor een topless photoshoot. Anders hadden ze wel een andere reden bedacht om die vrouwen in te huren om topless te gaan. Want naakt doen ze wel vaker om het blad beter te laten scoren. Maar voor het blad zal het een flinke uitgave zijn geweest. Denk maar niet aan 1000 euro. Denk maar aan duizenden euro’s als je al die BN’ers met handen voor de borsten voor de camera wil krijgen. Het blad zegt misschien dat BN’ers het voor niets hebben gedaan. Dat is nonsense. Is allemaal gelogen, om de BN’er een hoog imago te laten geven, dat ze zogenaamd iets gratis doen, terwijl ze gewoon voor betaald hebben gekregen. En dat ze topless gingen, is puur om het blad meer te laten scoren. Het is wel een goede zet geweest van het blad. Maar ja, als je kijkt naar andere bladen zoals de JFK en FHM kunnen ze met een weinig budget, weinig BN’ers topless krijgen. Laat staan compleet naakt. Dus dat deze BN’ers topless gingen, is al heel wat. Ga er niet vanuit dat ze volgende maand ergens anders zo in een blad staan. Dit is vrij uniek. Zeker door de lage inkomsten in de bladenmarkt die het geld niet zo snel hebben om een BN’er uit de kleren te krijgen. En dat MeToo ook roet in het eten gooit. BN’ers gaan dan niet zo snel meer naakt, als voor de MeToo affaire. Dit is misschien vrij hard, maar zo is de realiteit nou eenmaal op dit moment.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.