Jan Roos wordt Niet aangepakt door Yvonne Coldeweijer

Deze site meldde al dat als een bekende vrouw vreemdgaat, er dan niks met het nieuws wordt gedaan. Dit was een test van BN’ertjes door via Instagram een tipmail naar haar te sturen met bewijs dat 2 bekende vrouwen vreemd waren gegaan. Werd niks mee gedaan. Dus ze houdt de hand van vrouwen boven het hoofd. Maar niet alleen vrouwen. Ook mannen die ze goed kent. Want Yvonne is af en toe te zien bij Roddelpraat waar Jan Roos in voorkomt. En Jan Roos is overduidelijk vreemdgegaan. Tenminste zo leek het er wel op. Wat zegt Yvonne Coldeweijer op een vraag over Jan Roos. Dat het een prank was. Hij wou volgens haar niet vreemdgaan. Gewoon vriendjespolitiek. Als Jan Roos geen goede kennis was, had zij hem net zo hard aangepakt als de rest van de bekende mannen. Ze houdt dus niet alleen de hand boven het hoofd van vrouwen. Maar ook van goede kennissen. Lees het hieronder.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.