BN’ers vinden dat Vrouwen meer Topless moeten, maar willen Niet Topless

Bekende Vrouwen zeggen deze week in de Linda dat vrouwen meer Topless moeten. Maar zelf gaan ze nooit naar de sauna en laten zelf nooit hun borsten zien. Yeah Right. Dat vrouwen het niet doen is omdat ze gefotografeerd kunnen worden en op internet kunnen belanden.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=