De Helft van de Mannen wil Best Vreemdgaan

Deze site hield een poll op de vraag of je best wel eens met iemand anders naar bed zou willen. Dit om het feit dat er nu veel bekend wordt gemaakt dat bekende mannen vreemdgaan, terwijl we van bekende vrouwen nog niet zoveel hebben gehoord omtrent vreemdgaan. Maar daar is nu duidelijkheid over. Dat vrouwen niet zo snel vreemdgaan, is omdat ze het niet zovaak doen. Al kwam deze site er wel achter dat Anouk Maas en Barbara Sloesen waarschijnlijk allebei vreemd gingen. Al is dat niet zeker. Maar vrouwen doen dat niet zo graag. Daarom heeft geen enkele vrouw op de poll gestemd. Van de mannen is het anders. De helft van de mannen met een relatie zou best wel eens met iemand anders naar bed willen. Dat kan natuurlijk in overleg met je partner. Maar in de poll gaat het om dat de partner het niet weet. Dus de helft van de mannelijke bezoekers van deze site die een relatie hebben, zouden best wel eens met iemand anders naar bed willen. Dus vreemdgaan. En dat verklaard ook, vergeleken met de BN’ers, dat bekende mannen vooral vreemdgaan. Al helemaal als je bekend bent en makkelijk een vrouw kan krijgen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.