Seksexpert Marith Iedema heeft Borstkanker

Marith Iedema is niet zo heel erg bekend. Maar tot een paar jaar geleden kwam zij af en toe in het nieuws om bij RTL Boulevard nieuws te brengen over de laatste sekstrends. En in bladen zoals Nieuwe Revu deelt ze haar ervaring omtrent het gebied van seks. Maar los van dat laat ze in een column weten borstkanker te hebben. Ze laat het weghalen dmv chemokuren en zal binnenkort een pruik dragen om niet met een kale kop rond te lopen. Ze heeft een zoontje van 2 jaar.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.