Welke BN’er wilt wat voor de Site doen?

In het vorig bericht heb je kunnen lezen dat BN’ers meer wat voor deze site moeten doen. Daarom hier een nieuwe oproep. Ben je een bekende vrouw en zou je deze site tegemoet willen komen, reageer dan via de Contactpagina rechtsboven in het menu. Marlijn Weerdenburg hoeft niet te reageren. De rest van de bekende vrouwen mogen wel reageren. Maar welke BN’er zou een interview, (sexy) photoshoot, gratis naar de sauna willen om naakt te gaan als eerste BN’er, of iets anders wilt doen voor de site. Allemaal tegen betaling met gratis publiciteit met 100.000 bezoekers per maand. Je mag met sauna ten alle tijden anoniem blijven. Dus ben je een BN’er, reageer via de Contact pagina in het menu.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=