Enquete: Zouden Mannen en ook Vrouwen deze Enquete in willen Vullen?

Aangezien deze site is verhuisd een tijdje geleden, weet de site niet welke bezoekers hier vaste bezoekers zijn. Je hoeft niet te zeggen wie je bent. Maar alleen een omschrijving van je uiterlijk enz. En natuurlijk het gedrag op de site van jou. Mannen kunnen reageren. Maar zouden vrouwen ook willen reageren. Dit om zo een bezoekersprofiel op te kunnen maken hoe elke vaste bezoeker er ongeveer uit ziet. Je blijft volledig anoniem. Dus als je een man bent, vul de enquete in. En als je een vrouw bent, doe het dan ook. Je helpt de site hier alleen maar mee. De enquete kan je hieronder invullen.

Bezoeker profielen

Bezoeker profielen

Geslacht:
Ik ben:
Kleur haar:
Leeftijd:
Ik ben:
Ik ben op deze site gekomen via:
Ik bezoek de site
Ben woonachtig in:
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=