BN’ers willen Zogenaamd Laten zien dat ze Niet Preuts zijn

Laatst vertelde deze site dat BN’ers NOOIT af en toe naar de sauna gaan. We hebben het dan over openbare saunaresorts, waar een paar honderd mensen zijn. Misschien dat sommige bekende vrouwen ooit 1 keer zijn geweest (naakt). Maar af en toe totaal niet. Dat hebben 5 saunaresorts laten zien. Deze site zou dat niet weten, omdat ie nooit ernaar toe is geweest en dus niks heeft kunnen constateren. Maar als de eigenaren dat zeggen, dan moet je ze ook geloven. Mensen die daar wel naartoe gaan, die durven dus naakt te gaan voor honderden mensen. En dat is iets wat mensen durven en anderen niet. Maar BN’ers doen vaak stoer dat ze zogenaamd veel one night stands hebben gehad, parenclub enz zijn geweest. Alleen maar om stoer over te komen, terwijl dat totaal niet zo is. En sinds deze week doen ze via instagram elkaar na alsof ze zogenaamd allemaal naar de sauna zijn geweest. Linda de Munck, Loes Haverkort, Tanja Jess, Victoria Koblenko en vandaag Stijn Fransen. Opeens zeggen ze allemaal dat ze naar de sauna zijn geweest. Om te laten zien dat ze totaal niet preuts zijn. Maar het blijkt dat ze of in een privesauna in een badkamer zitten, in een privesauna in een sportschool. Of in kleine massasalon waar ze hun bikini aan hebben. Dus niet in openbare saunaresorts waar ze naakt zijn en een paar honderd mensen lopen. Dat heeft nog nooit 1 BN’er gedaan of zelden. Dat komt door hun bekendheid. En omdat ze gewoon wat preutser zijn dan onbekende mensen. En dat maakt ook totaal niks uit. Maar als zij een beetje stoer gaan doen wat andere mensen durven en de BN’ers totaal niet, maar net doen alsof. Dan schiet dat natuurlijk in het verkeerde keelgat van echte sauna gangers. Maar BN’ers kunnen altijd echt een keer proberen om naar de sauna te gaan (openbaar naakt). Ze moeten dan reageren via de Contact pagina (envelopje rechtsonderin). Ze krijgen dan een cadeaubon + 100 euro. Wel moeten ze een foto maken van de ingang dat ze er daadwerkelijk naartoe zijn geweest. Ook kunnen ze anoniem blijven. En als een BN’er interesse heeft, dan moeten met name de vrouwen reageren die hierboven genoemd zijn. Dat ze laten blijken dat ze het echt durven ipv net doen alsof. Ze krijgen er zelfs dik voor betaald ipv dat het normaal vrijwillig zou moeten. Dus als ze nu niet durven met geld, laat staan helemaal vrijwillig en dat ze het zelf moeten betalen.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=