BN’ers nemen je in de Maling door Zogenaamd naar de Sauna te gaan

Hieronder zie je foto’s van bekende vrouwen van Tanja Jess en Linda de Munck die net doen alsof ze naar de sauna zijn geweest. Deze site heeft heel vaak gezegd dat bekende vrouwen nooit naar de sauna gaan of zijn geweest. Misschien ooit 1 of 2 keer. Maar af en toe, ho maar! Dit weet BN’ertjes door saunaresorts te mailen of bekende vrouwen daar wel eens komen. Alle 5 de resorts konden vertellen dat ze nooit 1 bekende vrouw hadden gezien. En als ze wel iemand zagen, dan was het voor badkledingdagen. De site kan natuurlijk nooit achterhalen of de resorts gelijk hebben, aangezien de site eigenaar er nooit naartoe is geweest. Maar als saunaresorts dit zeggen, dan moet je ze ook geloven. Ze houden natuurlijk iedereen in de gaten. Bij het googlen is er zelfs ooit een actie geweest om bekende vrouwen een keer te verwelkommen. Maar dan nog kwamen ze niet. Maar los van dat doen Linda de Munck en Tanja Jess vandaag alsof ze naar de sauna zijn geweest. Al blijkt de sauna van Linda de Munck een sauna in een badkamer te zijn. En die van Tanja Jess een privesauna alleen voor haar. Dus geen openbare sauna’s. Hopelijk doen BN’ers dit om gewoon te laten zien wat ze vandaag hebben gedaan. Maar als ze willen bewijzen dat bekende vrouwen naar de sauna gaan, dan hebben ze de boel gemanipuleerd, aangezien het geen openbare sauna’s zijn. Dat bezoekers dat weten.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=