Domeinnaam Mooiebners.nl Gratis te Krijgen

Jullie weten dat Mooie BN’ers voortaan BN’ertjes heet. Vanaf volgende week woensdag wordt de inhoud van de site Mooie BN’ers verwijderd. Het domein mooiebners.nl komt op een gegeven moment te vervallen, waardoor domeinkapers ermee vandoor gaan. Als iemand dan dat domein wilt hebben, moet die persoon een paar duizend euro betalen, terwijl het officieel nooit zijn eigendom is geweest. En aangezien na volgende week woensdag deze site toch niks meer doet met het domein mooiebners.nl (alleen domein, niet de site inhoud), wil deze site het best gratis weggeven aan iemand die het kan gebruiken. Dat kan een media bedrijf zijn die het bv wil door laten linken naar zijn eigen site, of naar zijn eigen social media pagina met bv foto’s van BN’ers. Of door misschien een eigen site te beginnen. Het kan allemaal. Weet dat Mooie BN’ers altijd zeer populair is geweest en goed in google staat. Je krijgt sowieso daarvoor veel bezoekers die door de BN’ertjes ooit zijn gegenereerd. Dus of jij (persoon of bedrijf) het door laat linken naar je eigen site, naar je eigen social media pagina of een eigen site begint over BN’ers. Het kan allemaal. Daarom geeft deze site het domein gratis weg, zodat domeinkapers het niet kunnen overnemen. Kosten die je moet maken zijn 5 euro per jaar bij een webhostbedrijf. Dat zijn de kosten niet. Mocht je interesse hebben, laat het dan weten via de Contact pagina.

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Je maakt gebruik van een Ad Blocker!

Deze site ziet dat je een Ad Blocker hebt geinstalleerd. Door de Ad Blocker worden bezoekersaantallen niet geregistreerd en doet de site het niet optimaal, omdat onderdelen niet geladen worden. Om die reden kan je geen toegang tot de site krijgen. Daarom ben je verplicht om de Ad Blocker uit te zetten om daarna wel toegang te kunnen krijgen. Klik na het uitzetten op Site opnieuw starten om vervolgens wel toegang tot de site te krijgen.

-+=